Сфери застосування Гастроконтейнерів


Полімерний посуд універсальний – його з успіхом застосовують у багатьох галузях харчової промисловості, його зручність давно оцінили у сфері HoReCa, він стоїть на «озброєнні» у ресторанах, кафе, на вітринах продуктових супермаркетів, їдалень, мереж  fast food!!!

 

Гастроємність з такого матеріалу незамінна в приготуванні їжі в точках громадського харчування. У ньому зберігають готові нарізані компоненти для салатів, бутербродів, других страв. Місткості використовують і для демонстрації готових страв на виставкових вітринах.

У полімерному посуді можна легко розігріти сніданок або обід, цією корисною властивістю матеріалу щодня користуються мільйони людей.

Крім того, деякі різновиди харчового полікарбонату здатні витримувати температурний режим нагріву до 120 градусів, тому цілком допустимо його використання в духових та жаркових. шафи. Такі ємності легко розрізнити за приємним янтарним відтінком основного матеріалу.

У таких ємностях добре зберігати заготовки для перших і других страв, різні нарізки або просто овочі або фрукти. Цією корисною властивістю матеріалу користуються багато домогосподарок, заморожуючи в ємностях зелень та ягоди.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *